1. KLINIKKAKÄYNNIN MUISTILISTA

2. POTILASOHJE LEIKKAUKSEEN TAI ANESTESIATOIMENPITEESEEN TULEVALLE

3. ENNAKKOLÄHETTEET

4. AJANVARAUKSEN PERUUTUS

 

1. KLINIKKAKÄYNNIN MUISTILISTA:

  • Asioi meillä vain terveenä
  • Vain 1 saattaja lemmikin mukaan klinikalle
  • Käytä maskia
  • Desinfioi kätesi klinikalle saapuessasi
  • 2 metrin väli toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan

Jos kissataloudessa asuvalla henkilöllä on korontartunta ja saman talouden kissalla on hengitystieoireita, ruuansulatuskanavan oireita (esim. oksentelua ja ripulia) ole yhteydessä klinikalle ennen ajan varaamista.

2. POTILASOHJE LEIKKAUKSEEN TAI ANESTESIATOIMENPITEESEEN TULEVALLE

Mikäli lemmikkisi on tulossa leikkaukseen tai muuhun anestesiaa vaativaan toimenpiteeseen esim. hammashoitoon lue ohjeet mm. paastotuksesta, lääkityksistä ja rasvahappovalmisteiden käytöstä täältä: potilasohje anestesia

3. ENNAKKOLÄHETTEET KAIKKIIN KOIRAN VIRALLISIIN TERVEYSTUTKIMUKSIIN

Vuoden 2022 alusta alkaen koiran omistajan tulee aina tilata sähköinen ennakkolähete ennen virallisia terveystutkimuksia tai eläinlääkäritodistusta.

Tilaa lähete Kennelliiton Omakoira-palvelusta tai Omakoira-mobiilisovelluksesta. Lähetteen tilaaminen ei vaadi Kennelliiton jäsenyyttä. Ohjeet lähetteen tilaamiseen löytyy Kennelliiton verkkosivuilta osoitteesta: www.kennelliitto.fi/tilaaterveystutkimus.

4. AJANVARAUKSEN PERUUTUS

Ajanvaraus tulee peruuttaa puhelimitse tai klinikan omaan sähköpostiin viimeistään 12 tuntia ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai peruuttamattomasta ajasta ja ajan muutoksesta veloitamme 39 € eläinlääkärin tai muun asiantuntijan vastaanottoajasta ja 79 € erikoistoimenpiteiden ajanvarauksista (anestesiatoimenpiteet, leikkaukset, hammastoimenpiteet, sydämen ultraäänitutkimukset).