1. Klinikkakäynnin yleiset ohjeet

2. Potilasohje leikkaukseen tai anestesiatoimenpiteeseen tulevalle

3. Ennakkolähetteet

4. Ajanvarauksen peruutus

5. Maksutavat

 

1. KLINIKKAKÄYNNIN YLEISET OHJEET:

Turvataksemme lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden, noudatamme yhä varotoimia eläinlääkäriasemillamme.

Huolehdimme hyvästä hygieniasta ja pyrimme noudattamaan 1-2 metrin turvaväliä. Kasvomaskia voi käyttää oman harkinnan mukaan. Asioithan klinikallamme vain terveenä.

Koronatilanne ja siihen liittyvät rajoitukset voivat vaihdella merkittävästi alueiden välillä. Tämän takia ohjeistuksissa voi olla klinikkakohtaisia eroja. Tarkasta aina oman eläinlääkäriasemasi sivuilta ajantasaiset ohjeet ennen käyntiäsi. Löydät listan kaikista klinikoista tästä.

2. POTILASOHJE LEIKKAUKSEEN TAI ANESTESIATOIMENPITEESEEN TULEVALLE

Mikäli lemmikkisi on tulossa leikkaukseen tai muuhun anestesiaa vaativaan toimenpiteeseen esimerkiksi hammashoitoon, lue ohjeet muun muassa paastotuksesta, lääkityksistä ja rasvahappovalmisteiden käytöstä täältä.

3. ENNAKKOLÄHETTEET KAIKKIIN KOIRAN VIRALLISIIN TERVEYSTUTKIMUKSIIN

Vuoden 2022 alusta alkaen koiran omistajan tulee aina tilata sähköinen ennakkolähete ennen virallisia terveystutkimuksia tai eläinlääkäritodistusta. Tilaa lähete Kennelliiton Omakoira-palvelusta tai Omakoira-mobiilisovelluksesta. Lähetteen tilaaminen ei vaadi Kennelliiton jäsenyyttä. Ohje lähetteen tilaamiseen löytyy Kennelliiton verkkosivuilta.

4. AJANVARAUKSEN PERUUTUS

Ajanvaraus tulee peruuttaa tai siirtää puhelimitse klinikan aukioloaikojen puitteissa, kuitenkin viimeistään 24 h ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta, muutoksesta tai peruuttamattomasta ajasta veloitamme 49 € eläinlääkärin ja 89 € erikoistoimenpiteiden ajanvarauksista (anestesiatoimenpiteet, leikkaukset, hammastoimenpiteet, tähystystoimenpiteet, röntgentutkimukset, ultraäänitutkimukset, MRI- ja CT-tutkimukset).

5. MAKSUTAVAT

Eläinlääkäriasemillamme voit maksaa käteisellä tai kortilla käynnin yhteydessä. 
Eläinlääkärikäynnin maksamiseen voi saada lisäaikaa rahoituspalvelun avulla. Lue lisää rahoituksesta!

Lisätietoja maksuehdoista löytyy sivulta Yleiset ehdot.