Etäeläinlääkäri

Heinäkuun ajan 1.7.-31.7.2024 eläinlääkärin puhelinneuvonta palvelee:
Arkisin klo 8-18
Viikonloppuisin klo 9-15

Eläinlääkäri neuvoo puhelimitse

Omaeläinklinikan etäeläinlääkäri arvioi lemmikkisi hoidontarpeen, antaa jatkohoito-ohjeita tai tarjoaa muuta neuvontaa lemmikin hoitoon. Tuomme eläinlääkärin neuvot lähelle sinua ja lemmikkiäsi ajasta ja paikasta riippumatta. Jos klinikkakäynti on tarpeen, ohjaamme tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle.

Etäeläinlääkäripalvelussa sinua palvelevat Omaeläinklinikan eläinlääkärit.

Puhelun hinta 0600-alkuiseen numeroon on 1,97 eur/min + pvm/mpm.

Palvelun aukioloajat

Etäeläinlääkäri on tavoitettavissa arkisin klo 8–20. Viikonloppuisin ja arkipyhinä etäeläinlääkäri palvelee klo 9-15. 

Jos olet asioinut aiemmin lemmikkisi kanssa Omaeläinklinikan eläinlääkäriasemalla, eläinlääkäreillä on neuvonnan aikana käytössä lemmikkisi potilastiedot. Voit kysyä myös lisätietoja saamiisi kotihoito-ohjeisiin tai arviointia.

Muissa kuin lemmikin vointiin liittyvissä kysymyksissä otathan yhteyttä suoraan klinikalle tai asiakaspalvelukeskukseen.

Kaikista puheluista kerätään eläimen ja omistajan tiedot (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti). Palvellaksemme sinua parhaalla mahdollisella tavalla, puhelun sisältö kirjataan ylös, jotta eläimen hoitotiedot ovat saatavilla myös mahdollisilla jatkokäynneillä Omaeläinklinikalla. Näin luodun hoitosuhteen myötä pystymme tarjoamaan yksilöityä neuvontaa lemmikkisi terveyteen liittyvissä asioissa. Voit nopeuttaa asiointia kirjautumalla Oma sivu-palveluun, jolloin asiakastieto löytyy potilastietojärjestelmästä.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko olla yhteydessä hätätilanteessa?

Hätätilanteessa tai akuuteissa tapauksissa ole suoraan yhteydessä lähimmälle eläinlääkäriasemalle.

Voinko uusia lemmikkini reseptin?

Etäeläinlääkäripalvelussa ei kirjoiteta tai uusita reseptejä.

Onko palvelu maksullinen?

Puhelun hinta on 1,97 €/min + pvm/mpm.

Tietojen tallennus:

Palvellaksemme sinua parhaalla mahdollisella tavalla, käynnin sisältö kirjataan potilastietojärjestelmäämme, jotta eläimen hoitotiedot ovat saatavilla myös mahdollisilla jatkokäynneillä Omaeläinklinikalla.

Lue lisää tietosuojaselosteesta.

Varaa aika

Kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Soita meille, jos et löydä etsimääsi käyntisyytä tai jos käynnille on useita syitä. Näin saamme varattua lemmikillesi sopivan ajan.