Lemmikin hoidon tarpeen arviointi

Mietityttääkö sinua lemmikkisi vaiva? Lemmikin hoidon tarpeen arviointi -käynti on matalan kynnyksen eläinlääkärikäynti, jolle voit tuoda lemmikin aina, kun haluat tietää onko lemmikilläsi hoidon tarvetta.

Mikäli käynnillä ilmenee hoidon tarvetta, lemmikillesi voidaan tilanteesta riippuen varata jatkokäynti diagnosoituun vaivaan verkostomme erityisosaajalle tai antaa ohjeet kotihoitoon. Huolehdimme, että lemmikkisi pääsee oikealle hoitopolulle.  Mikäli käynnillä todetaan, ettei jatkohoitoa tarvita lainkaan, niin saat ainakin mielenrauhan asian suhteen.

Hyvitämme hoidon tarpeen arviointikäynnin hinnan jatkokäynnillä

Jos käynnillä havaitaan hoidon tarvetta ja varataan jatkokäynti, hyvitämme sinulle jatkokäynnistä Hoidon tarpeen arviointi –käynnin hinnan, eli 49 €!

Ehdot hyvityksen maksamiseksi: Hoidon tarpeen arviointikäynnin hinta hyvitetään, kun jatkokäynnin hinta on yli 200 €. Jotta hyvityksen voi saada jatkokäynti tulee varata Hoidon tarpeen arviointi –käynnin yhteydessä ja jatkokäynnin tulee toteutua 2 kk sisällä hoidon tarpeen arviointi -käynnistä. 

Esimerkkejä Hoidon tarpeen arviointi -käynnistä

Tähän palveluun aikaa varatessasi valitse käynnin syyksi ”Hoidon tarpeen arviointi” riippumatta siitä mistä syystä ajan varaat.

Varaa aika

Kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Soita meille, jos et löydä etsimääsi käyntisyytä tai jos käynnille on useita syitä. Näin saamme varattua lemmikillesi sopivan ajan.