Jos edellisestä käynnistä meidän klinikallamme on alle 12 kuukautta, sama klinikka voi yleensä määrätä punkkilääkityksen myös ilman vastaanottokäyntiä. Ole yhteydessä siihen klinikkaan, jossa olet viimeksi asioinut ja uusi punkkilääkitys.

Katso klinikoiden yhteystiedot täältä

Mikäli viimeisestä käynnistä klinikalla on kulunut yli 12 kuukautta, varaa aika punkkilääkityksen suunnittelukäynnille. Käynnillä eläinlääkäri tekee lemmikillesi yleistutkimuksen ja määrää sopivan punkkilääkityksen. Käynnin yhteydessä voit hankkia punkkilääkkeen edullisesti klinikalta.

Lemmikin punkkilääkitys suojaa myös omistajaa punkeilta

Punkit voivat levittää tauteja sekä lemmikkeihin että ihmisiin. Siksi lemmikki kannattaa suojata punkeilta hyvin. 
 
Punkkeja esiintyy lähes koko Suomessa aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn saakka. Lemmikkien sisätiloihin tuomat puutiaiset voivat löytää tiensä lopulta myös ihmisen iholle. Suojaamalla lemmikkisi suojaat siis myös itsesi ja perheesi. Punkkiaikana säännöllinen punkkitarkastus ja jo kiinnittyneiden punkkien irrottaminen ovat tärkeä päivittäinen rutiini ja merkittävä osa punkkien levittämiltä taudelta suojautumista.
 
Koska punkkien levittämien sairauksien toteaminen ja hoito on hankalaa, on helpointa välttää vaivat suojaamalla lemmikki punkkien häätöön tarkoitetuilla lääkkeillä. Eläinlääkärisi auttaa sinua valitsemaan juuri sinun lemmikillesi sopivimman punkkivalmisteen ennaltaehkäisemään ja torjumaan punkkitartuntoja.
 
 
 

Varaa aika

Kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Soita meille, jos et löydä etsimääsi käyntisyytä tai jos käynnille on useita syitä. Näin saamme varattua lemmikillesi sopivan ajan.