Jos kissataloudessa asuvalla henkilöllä on korontartunta ja saman talouden kissalla on hengitystieoireita tai ruuansulatuskanavan oireita (esim. oksentelua ja ripulia) olethan yhteydessä klinikalle ennen ajan varaamista.

Tuki- ja liikuntaelinsairaudet

Fysioterapiaa käytetään erityisesti tuki- ja liikuntaelimistön vaurioiden ja niistä johtuvien kiputilojen korjaamiseen tai virheellisen liikemallin oikaisemiseen. Fysioterapiaa hyödynnetään usein esimerkiksi nivelsairauksien, murtumien tai pehmytkudosvammojen hoidossa.

Ortopedisten leikkausten jälkeen fysioterapiaa tarvitaan, jotta koira oppii jälleen käyttämään kehoaan oikein. Koira sopeutuu hyvin helposti liikkumaan esimerkiksi vain kolmella jalalla koska on oppinut, että yhdessä jalassa on kipu. Vaikka kipu korjataan pois leikkauksella, ei koira silti välttämättä ala käyttää jalkaa. Tämä aiheuttaa lisäongelmia ja pitkään jatkuessaan tämänlainen kompensatorinen liikkuminen voi aiheuttaa esimerkiksi nivelrikkoa johonkin toiseen niveleen.

Varaa aika

Huomaathan, että kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos et löydä tarvitsemaasi palvelua, ole hyvä ja ota yhteyttä klinikkaan.