Jos kissataloudessa asuvalla henkilöllä on korontartunta ja saman talouden kissalla on hengitystieoireita tai ruuansulatuskanavan oireita (esim. oksentelua ja ripulia) olethan yhteydessä klinikalle ennen ajan varaamista.

Purennan korjaaminen

Purentavikojen hoidon toteuttamisessa on tärkeää suunnittelu, kotihoito (hampaiden painelu, pallot yms.) ja maitohampaiden poisto ajoissa. Mikäli purentavika säilyy pysyvissäkin hampaissa, on vaihtoehtoja valikoitujen hampaiden poisto, hampaiden lyhennys ja paikkaus (pulpa-amputaatio), ienplastia ja hammasjatkeet. Oikomishoidon voi joissakin tapauksissa toteuttaa hampaisiin kiinnitettävillä kojeilla. Oikomishoitoja eläimille tehdään ainoastaan eläinlääketieteellisistä syistä, ei kosmeettisista. Oikomahoidoissa on tärkeää olla liikkeellä ajoissa: kun pennun hampaiden juuret umpeutuvat, eivät hampaat enää liiku ja hoito jää toteuttamatta.

Varaa aika

Huomaathan, että kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos et löydä tarvitsemaasi palvelua, ole hyvä ja ota yhteyttä klinikkaan.