Jos kissataloudessa asuvalla henkilöllä on korontartunta ja saman talouden kissalla on hengitystieoireita tai ruuansulatuskanavan oireita (esim. oksentelua ja ripulia) olethan yhteydessä klinikalle ennen ajan varaamista.

Kirurginen hampaan poisto

Koiran ja kissan useimmat poskihampaat ovat monijuurisia ja kulmahampaiden juuret ovat hyvin pitkät. Hampaat ovat tiukasti kiinni leukaluussa ja usein vain yksi hampaan juurista on tulehtunut. Näiden hampaiden poisto tehdään yleensä kirurgisesti. Tällöin ikeneen tehdään luukku eli fläppi, ja kun se nostetaan pois tieltä, päästään poraamaan leukaluuta ja helpommin hammasjuuriin käsiksi. Tällöin hampaan poisto voidaan tehdä ilman tarpeetonta voimankäyttöä, eivätkä juuret katkea niin helposti. Poiston jälkeen ien ommellaan takaisin kiinni, jolloin poistokohta saadaan umpeen. Ompeleet ovat itsestään sulavia, eikä erillistä tikkien poistoa tarvita.

Varaa aika

Huomaathan, että kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos et löydä tarvitsemaasi palvelua, ole hyvä ja ota yhteyttä klinikkaan.