Jos kissataloudessa asuvalla henkilöllä on korontartunta ja saman talouden kissalla on hengitystieoireita tai ruuansulatuskanavan oireita (esim. oksentelua ja ripulia) olethan yhteydessä klinikalle ennen ajan varaamista.

Epulisten eli ikenen liikakasvun poisto

Epulis on tavallisesti ikenen värinen ja näköinen uudismuodostuma. Termillä tarkoitetaan hyvänlaatuista, usein paikallista ikenen liikakasvua. Se muodostuu usein vasteena johonkin ärsykkeeseen, kuten tulehdukseen ja toisilla roduilla on suurempi taipumus kasvattaa näitä muutoksia.

Epulis voi kasvaa suureksikin ja peittää hampaan. Kasvaessaan hampaiden väliin, muutos saattaa aiheuttaa hampaiden asennon muutoksia. Epulis on enemmän kuvaileva termi, kuin tieteellinen nimitys ienmuutokselle. Useat erilaiset muutokset saattavat kuitenkin näyttää toisiltaan ja tästä syystä kaikki suun uudismuodostumat kannattaa aina lähettää patologille.

Varaa aika

Huomaathan, että kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos et löydä tarvitsemaasi palvelua, ole hyvä ja ota yhteyttä klinikkaan.