Tuomi Laura

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin yliopistosta vuonna 2014. Valmistuttuani tein kaupungineläinlääkärin sijaisuuksia ja toimin läänineläinlääkärinä. Vuonna 2019 siirryin työskentelemään kokonaan pieneläinpraktiikassa.


Ammatillisen mielenkiinnon kohteenani on suun ja hampaiden terveyden ja sairauden hoito. Hoidan mielelläni kaikenlaisia hammaspotilaita ja teen hammaskiven puhdistuksen, hammasröntgenkuvauksen sekä suun ja hampaiston tarkistuksen lisäksi kirurgisia ja ei-kirurgisia hampaiden poistoja, pienten hammasaihekystien kaavintoja sekä perustason suun kasvainkirurgiaa/ näytteenottoja. Teen myös hampaiden pinnoituksia. Paras palaute työstäni on, kun lemmikki on hammashoidon jälkeen alkanut uudelleen leikkimään tai muuten nuortunut ja virkistynyt takaisin omaksi itsekseen! Osallistun vuosittain jatkokoulutuksiin sekä kotimaassa että ulkomailla päivittääkseni ja kehittääkseni ammattitaitoani. Aloitin eurooppalaisen jatkokoulutuskokonaisuuden (ESAVS) hampaiden osalta vuonna 2022 ja anestesian osalta aloitan alkuvuodesta 2023.


Vapaa-ajallani rentoudun mielelläni metsässä perheeni kanssa. Haaveilemme myös lastemme kanssa koiranpennusta!


Jatkokoulutukset

  • ESAVS Dentistry I 2022, Irlanti
  • Accessia Dentistry II 2021, Ruotsi
  • ESAVS Dermatology I 2020, Espanja
  • Fennovet Koiran ja kissan hammashoito, käytännön perusteet 2019
  • SEP-päivät Koiran ja kissan suu- ja hammassairauksista 2019
  • Lisäksi vuosittain useita lyhyempiä kurssi- ja luentotilaisuuksia

Varaa aika

Kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Soita meille, jos et löydä etsimääsi käyntisyytä tai jos käynnille on useita syitä. Näin saamme varattua lemmikillesi sopivan ajan.