Sorvali Taru

Aloitin työskentelyn pieneläinklinikalla vuonna 2009. Klinikkaeläinhoitajan opinnot aloitin syksyllä 2011 ja tutkinnon suoritin keväällä 2013. Valmistuttuani olen työskennellyt mm. ortopedian, pehmytosakirurgian, oftalmologian ja hammashoitojen parissa. Olen lisäkouluttautunut eri osa-alueilla aktiivisesti aina, kun mahdollista.
Omaeläinklinikka Remediumissa aloitin työt huhtikuussa 2019. Erityisiä kiinnostuksen kohteita yllämainittujen lisäksi ovat kissojen käyttäytyminen ja kissojen käytösongelmat. Kiinnostus asiaan heräsi mm. hoitamieni luonnosta löytyneiden orpokissapentueiden ja villikissaemojen haasteiden myötä. Nuoruudessa työskentelin myös muutaman vuoden lemmikkieläinliikkeessä marsujen, hamstereiden, kesyrottien ja lintujen parissa sekä ratsutallilla hevosten ja ponien kanssa. Koiria, kissoja, marsuja, hamstereita, hevosia, poneja ja kanoja on kuulunut muonavahvuuteemme vuosien varrella. Tällä hetkellä meillä asustaa 5 kissaa, koira, 2 ponia, kanoja ja kukko. Pyrin aina mahdollisimman stressittömään hoitotilanteeseen lemmikkiä hoitaessani. Vapaa-ajalla harrastan ratsastusta, kuntosalilla käyntiä, koiran kanssa lenkkeilyä.
Klinikalla vastuualueinani ovat välinehuolto, röntgen sekä tarviketilaukset.

Varaa aika

Kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Soita meille, jos et löydä etsimääsi käyntisyytä tai jos käynnille on useita syitä. Näin saamme varattua lemmikillesi sopivan ajan.