Asiakaspalveluun voit olla yhteydessä liittyen ajanvarauksiin, ajanvarausten muutoksiin tai peruutuksiin tai mihin tahansa asiointiin ja lemmikin hoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Valtakunnallisessa asiakaspalvelukeskuksessa työskentelevät Omaeläinklinikan eläinalan ammattilaiset auttavat sinua varaamaan ajan eläinlääkärin vastaanotolle, kun klinikoillamme on ruuhkaa. Voit myös pyytää apua esimerkiksi ajanvarauksen muuttamisessa tai perumisessa sekä muissa lemmikin eläinlääkärikäyntiin liittyvissä akuuteissa asioissa.

Voit myös soittaa asiakaspalvelukeskukseen suoraan, tiimi työskentelee kaikkien Omaeläinklinikoiden avuksi ympäri Suomen. 

Soita 0300 484 680 (0,42 €/min + pvm/mpm) Puhelinjonotus on maksullista.

info@omaelainklinikka.fi

Huom! Vastaamme sähköposteihin 1-3 arkipäivän kuluessa, joten olethan yhteydessä lähimpään klinikkaan mikäli tilanne on akuutti tai kyseessä on hätätilanne. Hintatiedusteluissa pyydämme sinua ottamaan yhteyttä suoraan lähimpään Omaeläinklinikkaan.

Valtakunnallisen asiakaspalvelukeskuksen numero on avoinna arkisin (ma-pe) klo 7:30–19:00.

Voit aina olla myös suoraan yhteydessä omalle klinikallesi. Katso kaikkien eläinlääkäriasemiemme yhteystiedot täältä.

Jos kaipaat eläinlääkärin neuvontaa, voit olla yhteydessä etäeläinlääkäriemme neuvontapalveluun täältä.

Varaa aika

Kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Soita meille, jos et löydä etsimääsi käyntisyytä tai jos käynnille on useita syitä. Näin saamme varattua lemmikillesi sopivan ajan.