Avoin työpaikka

Vastaava eläinlääkäri Omaeläinklinikka Jyväskylään

Mitä etsimme?

Etsimme vastaavaa eläinlääkäriä vakinaiseen työsuhteeseen Omaeläinklinikka Jyväskylään.  Työskentelet päivätiimissä 24/7 palvelevalla klinikallaTehtävässä on mahdollisuus vaikuttaa Omaeläinklinikka Jyväskylän kasvuun ja keittymiseen.

Etsimme tiimipelaajaa, joka haluaa kehittyä ja kehittää klinikkamme toimintaa.

Toivomme sinun olevan ulospäinsuuntautunut, omaat hyvät sosiaaliset taidot ja olet kiinnostunut klinikan toiminnan kehittämisestä. Olet innostunut oppimaan uutta ja haluat tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista eläinlääkinnällistä palvelua. Pidät tiimityöskentelystä ja haluat tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista palvelua ja rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita “omaeläinlääkäri periaatteella”. 

Mitä tarjoamme?

Olemme alueen ainoa 24/7 ympärivuorokauden päivystävä klinikka, joten meille tulee paljon myös lähetepotilaita isolta maantieteelliseltä alueelta. Käytössämme on kattava valikoima laboratoriolaitteita, korkeatasoinen ultraäänilaite, röntgen, leikkaussali, hammasröntgen ja porayksikkö.

Saat avuksesi esimiesten ja kollegoiden vahvan tuen, sekä joukon ammattitaitoisia hoitajia.

Haluamme, että kaikilla Omaeläinklinikkalaisilla on mahdollisuus vaikuttaa, kehittää ja kehittyä. Mahdollistamme sinulle jatkokouluttautumisen koti- ja ulkomaisissa koulutuksissa sekä ketjun sisäisesti.

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Missiomme on ihminen ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Soita niin kerromme lisää!
Pia Miettinen, liiketoimintajohtaja
p. 040 6589766

Tuula Filén, tiimiesimies
p. 050 3593112

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi 15.7.2021 mennessä osoitteeseen
tuula.filen@omaelainklinikka.fi tai rekry@omaelainklinikka.fi

Varaa aika

Huomaathan, että kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos et löydä tarvitsemaasi palvelua, ole hyvä ja ota yhteyttä klinikkaan.