Avoin työpaikka

Vastaava eläinlääkäri Omaeläinklinikka Jyväskylään

Mitä etsimme?

Etsimme vastaavaa eläinlääkäriä vakinaiseen työsuhteeseen Omaeläinklinikka Jyväskylään.  Tehtävässä on mahdollisuus vaikuttaa Omaeläinklinikka Jyväskylän kasvuun ja keittymiseen, loistavan toisiaan tukevan tiimin avustuksella.

Etsimme tiimipelaajaa, joka haluaa kehittyä ja kehittää klinikkamme toimintaa.

Toivomme sinun olevan ulospäinsuuntautunut, omaat hyvät sosiaaliset taidot ja olet kiinnostunut klinikan toiminnan kehittämisestä. Olet innostunut oppimaan uutta ja haluat tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista eläinlääkinnällistä palvelua. Pidät tiimityöskentelystä ja rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita omaeläinlääkäri-periaatteella. 

Mitä tarjoamme?

Olemme alueen ainoa ympärivuorokauden päivystävä klinikka, joten meille tulee paljon myös lähetepotilaita isolta maantieteelliseltä alueelta. Käytössämme on kattava valikoima laboratoriolaitteita, korkeatasoinen ultraäänilaite, röntgen, leikkaussali, hammasröntgen ja porayksikkö.

Saat avuksesi esimiesten ja kollegoiden vahvan tuen, sekä joukon ammattitaitoisia hoitajia.

Haluamme, että kaikilla Omaeläinklinikkalaisilla on mahdollisuus vaikuttaa, kehittää ja kehittyä. Mahdollistamme sinulle jatkokouluttautumisen koti- ja ulkomaisissa koulutuksissa sekä talon sisäisesti.

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Missiomme on ihminen ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Soita niin kerromme lisää!

Pia Miettinen, liiketoimintajohtaja, p. 040 6589766 

Tuula Filén, tiimiesimies, p. 050 3593112

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi 1.9.2021 mennessä osoitteeseen

tuula.filen@omaelainklinikka.fi tai rekry@omaelainklinikka.fi

Varaa aika

Huomaathan, että kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos et löydä tarvitsemaasi palvelua, ole hyvä ja ota yhteyttä klinikkaan.