Avoin työpaikka

Sairaalan johtaja Mevetiin

Etsimme sairaalan johtajaa vakinaiseen työsuhteeseen Omaeläinsairaala Mevetiin. Tehtävässä on aito mahdollisuus vaikuttaa Omaeläinsairaala Mevetin kasvuun ja kehittymiseen, toisiaan tukevan tiimin avustuksella.

Etsimme tiimipelaajaa, joka haluaa kehittyä ja kehittää sairaalamme toimintaa yhdessä Mevetin henkilöstön kanssa.

Toivomme sinun olevan ulospäinsuuntautunut, omaat hyvät sosiaaliset taidot ja haluat kehittää sairaalaan toimintaa. Ymmärrät liiketoimintaa niin eläinlääketieteen, henkilöstön kuin taloudenkin näkökulmasta.

Olet innostunut oppimaan uutta, pidät haasteista ja viet asioita eteenpäin sekä haluat tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista eläinlääkinnällistä palvelua. Pidät tiimityöskentelystä ja haluat rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita omaeläinlääkäri-periaatteella. Tehtävässä vastaat sairaalan palveluiden, liiketoiminnan ja eläinlääkäreiden ammatillisen osaamisen kehittämisestä sekä toimit eläinlääkäreiden esimiehenä. Tehtävän pääpaino on kehitystyössä, mutta voi myös sisältää kliinistä eläinlääkärintyötä sopimuksen mukaan.

Mitä tarjoamme?

Omaeläinsairaala Mevet on vuonna 1974 perustettu, Helsingin Pitäjänmäessä sijaitseva eläinsairaala. Tarjoamme kaikki pieneläinten perusterveydenhoidon, sairaanhoidon ja erikoissairaanhoidon palvelut yli 45 vuoden kokemuksella. Otamme potilaita vastaan ajanvarauksella arkisin klo 7.30–20.00. Ajanvarauspalvelujen lisäksi päivystämme vuoden jokaisena päivänä, ympäri vuorokauden 24/7.

Tarjoamme näköalapaikan kasvavassa ja kehittyvässä Omaeläinsairaalassa. Pääset vahvasti mukaan kehittämään sairaalan sekä koko yrityksen toimintaa. Tarjoamme myös henkilöstölle hyvät kehittymismahdollisuudet ja kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä mukavat työkaverit.

Saat avuksesi esimiesten ja kollegoiden vahvan tuen, sekä joukon ammattitaitoisia hoitajia.

Keitä me olemme?

Omaeläinsairaala Mevet on osa Omaeläinklinikkaa, joka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Missiomme on ihminen ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi. <3

Soita niin kerromme lisää!

Jenny Kaija, liiketoimintajohtaja p. 040 7423010

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi 25.8.2021 mennessä osoitteeseen: jenny.kaija@omaelainklinikka.fi

Laitathan hakemuksen otsikoksi “sairaalan johtaja”.

Varaa aika

Huomaathan, että kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos et löydä tarvitsemaasi palvelua, ole hyvä ja ota yhteyttä klinikkaan.