Avoin työpaikka

Osa-aikainen eläinlääkäri Omaeläinklinikka Hämeenlinnaan

Mitä etsimme?

Etsimme kasvavaan ja lämminhenkiseen huipputiimiimme Omaeläinklinikka Hämeenlinnaan osa-aikaista eläinlääkäriä. Toivomme, että sinulla olisi tulevaisuudessa mahdollisuus myös lisätä työtunteja klinikan tarpeen mukaan.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme paikkaa ihanassa työyhteisössämme ja hyvin varustetulla ja toimivalla klinikalla Hämeenlinnan Tiiriössä. Meillä on käytössämme kattava valikoima laboratoriolaitteita, ultraäänilaite, digiröntgen, hammaslaitteisto- ja hammasröntgen, moderni anestesialaitteisto ja leikkaussali.

Tuemme työntekijöiden jatkokouluttautumista ja pyrimme suunnittelemaan kaikille oman jatkokoulutuspolun. Järjestämme säännöllisesti myös talon sisäisiä jatkokoulutuksia.

Keitä olemme?

Omaeläinklinikka on korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon ja toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Olemme osa Evidensia-verkostoa.

Soita tai laita sähköpostia, niin kerromme mielellämme lisää.

Pia Miettinen, liiketoimintajohtaja, puh. 040 65897 66, pia.miettinen@omaelainklinikka.fi

Anu Viinikanoja, tiimiesimies Hämeenlinna, anu.viinikanoja@omaelainklinikka.fi

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.11. Aloitamme haastattelut ennen hakuajan päättymistä ja sopivan kandidaatin löytyessä etenemme prosessissa viiveettä.

Varaa aika

Huomaathan, että kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos et löydä tarvitsemaasi palvelua, ole hyvä ja ota yhteyttä klinikkaan.