Avoin työpaikka

Ortopediaan suuntautunut eläinlääkäri Mevetiin

Haemme uutta ortopediaan suuntautunutta kirurgia Omaeläinsairaala Mevetiin.

Mitä etsimme?

Omaeläinklinikka etsii ortopediseen kirurgiaan suuntautunutta eläinlääkäriä Omaeläinsairaala Mevetiin vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaan kuuluu ensisijaisesti ortopedisten potilaiden vastaanottaminen, tutkiminen ja kirurginen hoito. Potilasmateriaaliin saa itse vaikuttaa ja myös pehmytosakirurgiaa tai muunlaisia potilaita pääsee halutessaan hoitamaan.

Mevetissä on laadukas röntgenlaitteisto sekä CT-kuvantamismahdollisuus. Mevetissä on myös 24/7 sairaala ja teho-osasto, jonne potilaita voi jättää leikkauksen jälkeen sisälle jatkohoitoon. Teemme tälläkin hetkellä vaativaa ortopedista kirurgiaa, mutta tavoitteena on jatkossa pystyä kasvattamaan ortopedisten potilaiden hoidon kapasiteettia entisestään.

Työsuhde voi olla myös osa-aikainen ja työvuoroihin voi itse joustavasti vaikuttaa. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme hyvän ja avoimen työilmapiirin sekä mielenkiintoista työtä sairaalatasoisella 24/7 klinikalla, josta löytyy laajaa erikoisosaamista ja kollegoiden tuki. Käytössämme on kattava valikoima laboratoriolaitteita, veripankki, CT, kaksi korkeatasoista ultraäänilaitetta sekä kannettava pikku-ultra, digiröntgen, hammasröntgen ja porayksiköt, kolme leikkaussalia ja erillinen päivystysleikkaussali, sekä endoskooppi ja bronkoskooppi.

Mevetissä työskentelee myös fysioterapeutti, sekä käytössä on terapiavesiallas ja terapialaser.

Tuemme työntekijöiden jatkokouluttautumista ja suunnittelemme kaikille oman jatkokoulutuspolun. Järjestämme säännöllisesti myös talon sisäisiä jatkokoulutuksia.

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon ja toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Missiomme on ihmiseltä ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Soita tai laita sähköpostia niin kerromme lisää!

Niina Murto, johtava eläinlääkäri, Mevet, niina.murto@omaelainklinikka.fi  p.050-3224441

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 25.6.21 osoitteeseen rekry@omaelainklinikka.fi.

Varaa aika

Huomaathan, että kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos et löydä tarvitsemaasi palvelua, ole hyvä ja ota yhteyttä klinikkaan.