Avoin työpaikka

Omaeläinsairaala Kuopioon vakituinen eläinlääkäri yö- tai päiväpäivystystiimiin

Tule töihin Kuopioon! Luonnonrauha ja kaupungin vilinä yhdistyvät Kuopiossa sopusointuiseksi kokonaisuudeksi. Meillä riittää puistoja ja viheralueita sekä fyysisen että henkisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Täällä rentoudut kauniissa savolaisissa maisemissa Kallaveden ja kaupunkikatujen rannoilla.

Mitä etsimme?

Etsimme akuuttipotilaiden hoidosta kiinnostunutta eläinlääkäriä lisävahvistukseksi päivystystiimiimme yö- ja/tai päiväpäivystysvuoroihin. Halutessasi voit tehdä esimerkiksi pelkkiä yövuoroja. Työnkuvaasi kuuluu myös sairaalapotilaiden hoidosta huolehtiminen vuorosi aikana, yhdessä muun tiimin kanssa.

Toivomme sinulta reipasta ja iloista asennetta, hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja sekä halua hoitaa potilaat hyvän eläinlääkintätavan mukaisesti. Olet innostunut oppimaan uutta ja haluat tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista palvelua. Hakijalta vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielenkiintoista työtä sairaalatasoisella 24/7 klinikalla, josta löytyy erikoisosaamista ja kollegoiden vahva tuki. Meillä voit myös kehittää osaamistasi edelleen. Mahdollistamme sinulle jatkokouluttautumisen koti- ja ulkomaisissa koulutuksissa sekä ketjun sisäisesti.

Olemme alueen ainoa sairaalatasoista hoitoa ympärivuorokauden tarjoava päivystävä klinikka, ja meille tuleekin paljon potilaita hoitoon myös pidemmän matkan päästä. Käytössämme on kattava valikoima laboratoriolaitteita, korkeatasoinen ultraäänilaite, digiröntgen, hammasröntgen ja porayksikkö, kaksi leikkaussalia, tähystystorni (laparaskopialaitteet, endoskooppi sekä korvavideo-otoskooppi).

Tarjoamme vakituisen työpaikan, jossa työaika on räätälöitävissä toiveidesi mukaan.

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon ja toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Missiomme on ihmiseltä ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Otathan yhteyttä, niin kerromme lisää!

Hanna Inkeroinen, vastaava eläinlääkäri (hanna.inkeroinen@omaelainklinikka.fi, p. 050 3160093)

Jonna Mattila, tiimiesimies (jonna.mattila@omaelainklinikka.fi, p. 044 2010514)

Varaa aika

Huomaathan, että kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos et löydä tarvitsemaasi palvelua, ole hyvä ja ota yhteyttä klinikkaan.