Avoin työpaikka

Klinikkaeläinhoitaja Omaeläinsairaalaan Kuopioon

Etsimme

Etsimme vakituista klinikkaeläinhoitajaa, sekä äitiysloman sijaista Omaeläinsairaala Kuopioon. Edellytämme klinikkaeläinhoitajan tutkintoa ja työkokemusta klinikkatyöstä ja leikkaussalityöskentelystä. Työnkuvaan kuuluu mm. asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratorio- ja leikkaussalityöskentelyä sekä röntgenkuvantamista.

Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, englannin- ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen, sekä vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme

Monipuolista pieneläinpraktiikkaa viihtyisissä väljissä tiloissa, innostuneen ja eteenpäin pyrkivän tiimin kanssa. Saat myös esimiesten tuen työllesi.

Omaeläinsairaala Kuopio on 24/7 päivystävä klinikka. Työaika on 38,25h/vko, työ on luonteeltaan päivystystyötä ja sisältää päivä-, ilta- ja yötyötä.

Omaeläinsairaalassa on hyvä varustelutaso, meiltä löytyy mm. inhalaatioanestesia, leikkaussalit, hammashuone, monipuolinen laboratorio, röntgen -ja ultraäänilaite sekä video-otoskopia- että tähystysleikkausvälineistö.

Omaeläinklinikka on korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon ja toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Olemme osa Evidensia-verkostoa.

Arvomme ovat osaava, empaattinen ja kehittyvä. Jos koet nämä arvot omaksesi, niin älä epäröi olla yhteydessä. 😊

Soita niin kerromme lisää!

Hanna Karvonen, vastaava klinikkaeläinhoitaja, hanna.karvonen@omaelainklinikka.fi, p.  045 327 3273     

Jonna Mattila, tiimiesimies, jonna.mattila@omaelainklinikka.fi, p. 044 201 0514

Toimitathan CV:si ja palkkatoiveineen sähköpostiosoitteeseen hanna.karvonen@omaelainklinikka.fi.

Varaa aika

Kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa.

Soita meille, jos et löydä etsimääsi käyntisyytä tai jos käynnille on useita syitä. Näin saamme varattua lemmikillesi sopivan ajan.