Jos kissataloudessa asuvalla henkilöllä on korontartunta ja saman talouden kissalla on hengitystieoireita tai ruuansulatuskanavan oireita (esim. oksentelua ja ripulia) olethan yhteydessä klinikalle ennen ajan varaamista.
Avoin työpaikka

Klinikkaeläinhoitaja Omaeläinklinikka Vihtivetiin

Mitä etsimme?

Haemme klinikallemme rautaisen ammattitaidon omaavaa ammattitutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa. Etsimme hoitajaa jolla on hyvät asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaidot, positiivinen asenne, oma-aloitteisuutta sekä intoa kehittää itseään sekä kasvavaa klinikkaamme. Anestesiaosaaminen katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisten työtilojen lisäksi ammattitaitoisen sekä yhteen hiileen puhaltavan tiimin! Klinikallamme on hyvä ja nykyaikainen varustetaso ja hoitajan työnkuva on monipuolinen. Työnkuva sisältää mm. asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista erilaisissa toimenpiteissä, laboratorio-, ja leikkaussalityöskentelyä, hammastoimenpiteissä avustamista sekä röntgenkuvantamista.

Klinikkamme on päiväklinikka, joka palvelee asiakkaitaan arkisin klo 8–20.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 11 eläinlääkäriasemaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä ja Jyväskylässä.

Missiomme on ihminen ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Lisätietoja ja hakemukset

Pia Miettinen, johtaja, klinikat
p. 040 6589766

Tiina Tukiainen, tiimiesimies
p. 040 6589757

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi 31.7.2022 mennessä osoitteeseen
tiina.tukiainen@omaelainklinikka.fi

Varaa aika

Huomaathan, että kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos et löydä tarvitsemaasi palvelua, ole hyvä ja ota yhteyttä klinikkaan.