Avoin työpaikka

Klinikkaeläinhoitaja Omaeläinklinikka Turku Keskustaan

Oletko sinä etsimämme klinikkaeläinhoitaja?

Mitä etsimme?

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ennakkoluulotonta ammattilaista, jolla on intoa kehittää sekä itseään että Omaeläinklinikan toimintaa. Etsimämme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja positiivisen asenteen sekä vastuunkantokykyä ja oma-aloitteisuutta. Sinulla on pitkä kokemus klinikkaeläinhoitajana ja olet vahva oman alasi ammattilainen. Sinä omaat viimeisimmät tiedot alalta sekä olet kaiken aikaa päivittänyt osaamistasi. Sinulla on myös vahva anestesiaosaaminen.

Englannin -ja ruotsin kielen taito eduksi!

Työsuhde mahdollista aloittaa heti. Ole siis pian yhteydessä!

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on vuonna 2017 perustettu kotimainen ja nopeasti kasvava eläinlääkäripalveluiden tuottaja. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa Helsingissä, Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Vihdissä, Turussa, Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Työllistämme n. 350 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. Omaeläinklinikka keskittyy korkeatasoisiin eläinlääkäripalveluihin, eläinten hyvinvointipalveluihin ja myymälätuotteisiin. Rakennamme tulevaisuuden palvelukokonaisuutta, jossa lemmikistä huolehditaan sen elämänkaaren kaikissa vaiheissa niin eläinlääketieteen, hyvinvointipalveluiden, kuin muidenkin sitä tukevien asiantuntijapalveluiden avulla.

Omaeläinklinikka Turku Keskusta on auki arkena 8-20. Klinikallamme on nykyaikainen varustelutaso. Klinikalla tehdään runsaasti hammastoimenpiteitä sekä pehmytosakirurgiaa.

Soita, niin kerron lisää!

Johanna Nerdrum , tiimiesimies 050 5059047

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian johanna.nerdrum@omaelainklinikka.fi , paikka täytetään heti sopivan hakijan tultua.

Varaa aika

Huomaathan, että kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos et löydä tarvitsemaasi palvelua, ole hyvä ja ota yhteyttä klinikkaan.