Jos kissataloudessa asuvalla henkilöllä on korontartunta ja saman talouden kissalla on hengitystieoireita tai ruuansulatuskanavan oireita (esim. oksentelua ja ripulia) olethan yhteydessä klinikalle ennen ajan varaamista.
Avoin työpaikka

Klinikkaeläinhoitaja Omaeläinklinikka Remediumiin Espooseen

Klinikkaeläinhoitaja, tule meille töihin!

Me täällä Omaeläinklinikka Remediumissa, kaipaamme tiimiämme täydentämään tutkinnon suorittanutta, anestesiataitoista klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen!

Klinikkamme on toimiva, hyvin varusteltu perusklinikka laitteineen ja tiloineen. Olemme ajanvarauksella avoinna asiakkaille arkisin klo 8-21 ja päivystämme lauantaisin klo 12-20. Työskentelemme aamu- ja iltavuoroissa, ja myös lauantain päivystyksiin on mahdollista osallistua. Voit sopimuksesta tehdä työvuoroja myös aamupainotteisesti.

Iloisesti toivotamme tervetulleeksi joukkoomme osaajan, jolle eläinten hoito ja hyvinvointi on sydämen asia. Samassa paketissa toivomme saavamme joukkoomme tiimipelaajan, jolla on hallussa hyvät vuorovaikutustaidot kanssakäymiseen niin asiakkaiden kuin kollegoidenkin kanssa, oma-aloitteinen ote työhön sekä kiinnostusta ja intoa oman työn ja klinikan kehittämiseen kohti tavoitteiden saavuttamista. Positiivisena yllätyksenä on, jos kiinnostuksen kohteenasi on eläinten hammashoito ja siinä hoitajana kehittyminen.

Haku voimassa 30.04.2022 saakka. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti, kun sopiva hakija on löytynyt. Ei muuta kuin hakemusta tulemaan, täällä odotellaan innokkaana uutta työkaveria!

Ota reippaasti yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää avoimesta tehtävästä, klinikasta mahdollisuuksineen sekä koko tiimistä!

Tiimiesimies Päivi Hokkanen p. 050 3075029 paivi.hokkanen@omaelainklinikka.fi

Varaa aika

Huomaathan, että kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos et löydä tarvitsemaasi palvelua, ole hyvä ja ota yhteyttä klinikkaan.