Avoin työpaikka

Klinikkaeläinhoitaja Omaeläinklinikka Remediumiin Espooseen

Klinikkaeläinhoitaja, tule meille töihin!

Me täällä Omaeläinklinikka Remediumissa, kaipaamme tiimiämme täydentämään tutkinnon suorittanutta, anestesiataitoista klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen!

Klinikkamme on toimiva, hyvin varusteltu perusklinikka laitteineen ja tiloineen. Ajanvarauksemme on avoinna arkisin ma-pe klo 8-21. Hoitajavuorot ovat pääasiassa aamu- ja iltavuoroja niin, että ensimmäinen aloittaa klo 07.30 ja viimeinen iltavuorolainen sulkee klinikan klo 21.30.

Iloisesti toivotamme tervetulleeksi joukkoomme osaajan, jolle eläinten hoito ja hyvinvointi on sydämen asia. Samalla toivomme saavamme joukkoomme tiimipelaajan, jolla on hallussa hyvät vuorovaikutustaidot kanssakäymiseen niin asiakkaiden kuin kollegoidenkin kanssa, oma-aloitteinen ote työhön sekä intoa oman työn ja klinikan kehittämiseen. Tuemme monipuolisilla kouluttautumismahdollisuuksilla ammatillista kehittymistäsi kiinnostuksesi mukaisesti. Positiivisena yllätyksenä on, jos kiinnostuksen kohteenasi on eläinten hammashoito ja siinä hoitajana kehittyminen.

Haku voimassa 31.10.2022 saakka. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti, kun sopiva hakija on löytynyt. Ei muuta kuin hakemusta tulemaan, täällä odotellaan innokkaana uutta työkaveria!

Ota reippaasti yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää avoimesta tehtävästä, klinikasta mahdollisuuksineen sekä koko tiimistä!

Tiimiesimies Päivi Hokkanen p. 050 3075029 paivi.hokkanen@omaelainklinikka.fi

Varaa aika

Kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa.

Soita meille, jos et löydä etsimääsi käyntisyytä tai jos käynnille on useita syitä. Näin saamme varattua lemmikillesi sopivan ajan.