Avoin työpaikka

Klinikkaeläinhoitaja Omaeläinklinikka Remediumiin Espooseen

Etsimme klinikallemme Omaeläinklinikka Remediumiin vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen anestesiataitoista, ammattitutkinnon suorittanutta pieneläin- tai klinikkaeläinhoitajaa.

Klinikkamme on toimiva, hyvin varusteltu perusklinikka laitteineen ja tiloineen. Olemme ajanvarauksella avoinna asiakkaille arkisin klo 8-21 ja päivystämme lauantaisin klo 12-20. Työskentelemme aamu- ja iltavuoroissa, ja myös lauantain päivystyksiin on mahdollista osallistua. Voit sopimuksesta tehdä työvuoroja myös aamupainotteisesti.

Iloisesti toivotamme tervetulleeksi joukkoomme osaajan, jolle eläinten hoito ja hyvinvointi on sydämen asia. Samassa paketissa toivomme saavamme joukkoomme tiimipelaajan, jolla on hallussa hyvät vuorovaikutustaidot kanssakäymiseen niin asiakkaiden kuin kollegoidenkin kanssa, oma-aloitteinen ote työhön sekä kiinnostusta ja intoa oman työn ja klinikan kehittämiseen kohti tavoitteiden saavuttamista. Positiivisena yllätyksenä on, jos kiinnostuksen kohteenasi on eläinten hammashoito ja siinä hoitajana kehittyminen.

Hae tehtävää 31.12.2021 mennessä. Huomioi kuitenkin, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti, kun sopiva hakija on löytynyt.

Kerron mielelläni lisää avoimesta tehtävästä, klinikasta mahdollisuuksineen sekä koko tiimistä!

Tiimiesimies Päivi Hokkanen p. 050 3075029 paivi.hokkanen@omaelainklinikka.fi

Varaa aika

Huomaathan, että kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos et löydä tarvitsemaasi palvelua, ole hyvä ja ota yhteyttä klinikkaan.