Avoin työpaikka

Klinikkaeläinhoitaja Omaeläinklinikka Eiraan

Mitä etsimme?

Haemme klinikallemme vakituiseen työsuhteeseen ammattitutkinnon suorittanutta klinikkaeläinhoitajaa.

Toivomme sinun nauttivan tiimityöskentelystä sekä asiakaskohtaamisista, osaat toimia klinikkaeläinhoitajan tehtävissä oma-aloitteisesti ja itsenäisesti sekä olet kiinnostunut osallistumaan kasvavan klinikkamme kehittämiseen. Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi etsimämme henkilö allekirjoittaa arvomme osaava, empaattinen ja kehittyvä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisten työtilojen lisäksi huumorilla höystetyn, ammattitaitoisen ja yhteen hiileen puhaltavan supertiimin! Klinikallamme on nykyaikainen varustetaso ja hoitajan työnkuva on monipuolinen. Työnkuva sisältää mm. asiakaspalvelua, eläinlääkärin avustamista toimenpiteissä, laboratorio-, hammashuone- ja leikkaussalityöskentelyä sekä röntgenkuvantamista.

Hoitajillamme on myös omat vastuualueet, joiden jakautumisessa otamme huomioon työntekijän toiveet ja mielenkiinnon kohteet sekä työkokemuksen.

Klinikkamme palvelee asiakkaitaan arkisin klo 8–20, joten viikonloput ja arkipyhät ovat sinulla aina vapaapäiviä.

Klinikka sijaitsee Eirassa, hyvien raitiovaunu- (linjat 1 ja 6) ja bussiyhteyksien (linjat 20 ja 30) varrella sekä Kampin metroasemalta klinikalle on 1,5 kilometrin kävelymatka.

Haastattelut aloitamme heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Klinikallamme ei ole oppisopimuspaikkaa avoinna.

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon ja toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Olemme osa Evidensia-verkostoa.

Lisätietoja ja hakemukset:

Liiketoimintajohtaja Jenny Kaija

jenny.kaija@omaelainklinikka.fi / p. 040 742 3010

Varaa aika

Kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa.

Soita meille, jos et löydä etsimääsi käyntisyytä tai jos käynnille on useita syitä. Näin saamme varattua lemmikillesi sopivan ajan.