Avoin työpaikka

Kirurgiaan perehtynyt eläinlääkäri Omaeläinklinikka Turku Keskustaan

Tervetuloa meille, ihanaan Turkuun, keväällä 2021 valmistuneisiin uusiin toimitiloihimme aivan Turun keskustan kupeeseen hyvien yhteyksien päähän. Alla lisätietoja avoimesta työpaikastamme.

Omaeläinklinikka etsii eläinlääkäriä toukokuussa 2021 uusiin tiloihin muuttaneelle ja laajentuneelle. Omaeläinklinikka Turku Keskustan klinikallemme. Aloitus sopimuksen mukaan.

Etsimme tiimiimme ensisijaisesti kirurgiaan jatkokouluttautunutta eläinlääkäriä, myös muu perehtyneisyys katsotaan eduksi. Toivomme sinulta lisäksi tiimityötaitoja ja halua hoitaa potilaat hyvin. Olet innostunut työstäsi ja haluat tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista palvelua. Työaika voidaan sopia joustavasti. Hakijalta vaaditaan sujuvaa suomenkielentaitoa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolista pieneläinpraktiikkaa kivassa tiimissä ja uusissa viihtyisissä tiloissamme hyvien yhteyksien päässä aivan Turun keskustan tuntumassa. Tarjoamme innostuneen ja eteenpäin pyrkivän tiimin, sekä esimiesten tuen työllesi.

Omaeläinklinikka Turku Keskustassa on hyvä varustelutaso. Meiltä löytyvät mm. inhalaatioanestesialaitteet, leikkaussali, hammashuone (hammasröntgen + porayksikkö), monipuolinen laboratorio, kaksi sairaalaosastoa (kissoille omansa), röntgen ja ultraäänilaite. Uusissa tiloissamme tulee olemaan kaksi leikkaussalia sekä kaksi hammashoitopistettä. Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä työssä.

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on vuonna 2017 perustettu kotimainen ja nopeasti kasvava eläinlääkäripalveluiden tuottaja. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa Helsingissä, Espoossa, Kirkkonummella, Lohjalla, Turussa, Riihimäellä, Vihdissä, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Omaeläinklinikka keskittyy korkeatasoisiin eläinlääkäripalveluihin, eläinten hyvinvointipalveluihin ja myymälätuotteisiin.

Tarjoamme tällä hetkellä 24/7-eläinlääkäripäivystystä kolmella paikkakunnalla (Helsinki, Jyväskylä, Kuopio). Rakennamme tulevaisuuden palvelukokonaisuutta, jossa lemmikistä huolehditaan sen elämänkaaren kaikissa vaiheissa niin eläinlääketieteen, hyvinvointipalveluiden, kuin muidenkin sitä tukevien asiantuntijapalveluiden avulla. Ammattitaitoisen tiimin johdolla olemme määrätietoisesti matkalla kohti praktikon parasta työpaikkaa.

Soita tai laita viestiä niin kerromme lisää!

Liiketoimintajohtaja Pia Miettinen p. 040 658 9766, pia.miettinen@omaelainklinikka.fi

Omaeläinklinikka Turku Keskustan vastaava eläinlääkäri Kaisa Saarinen

kaisa.saarinen@omaelainklinikka.fi

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian sähköpostitse:

kaisa.saarinen@omaelainklinikka.fi

Varaa aika

Huomaathan, että kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos et löydä tarvitsemaasi palvelua, ole hyvä ja ota yhteyttä klinikkaan.