Avoin työpaikka

Hammashoitoihin perehtynyt eläinlääkäri Vihtivetiin

Mitä etsimme?

Etsimme hammashoitoihin perehtynyttä eläinlääkäriä Omaeläinklinikka Vihtivetiin osa-aikaiseen työsuhteeseen (1-2 hammashoitopäivää viikossa).

Toivomme, että olet jo suorittanut ESAVS:in tai Accesian Dentistry 1- ja 2-kurssit tai Fennovetin Koirien ja kissojen hammashoito 1- ja 2- kurssit ja että sinulla on jo kokemusta hammaspotilaiden hoidosta. Tärkeää meille on, että haluat
tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista palvelua.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme iloisen ja osaavan tiimin ympärillesi. Hammaspotilaita klinikallamme on tarjolla runsaasti. Klinikkamme on hyvin varusteltu. Meiltä löytyy mm. inhalaatioanestesia, leikkaussali, hammashuone (hammashuone, hammasröntgen ja porayksikkö, mahdollisuus myös hampaiden paikkauksiin ja oikomishoitoihin), monipuolinen laboratorio sekä röntgen -ja ultraäänilaitteet.

Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä työssä. Tehtävän palkkaus on kilpailukykyinen.

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä,
Kuopiossa ja Jyväskylässä. Missiomme on ihminen ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Tai laita heti hakemuksesi ja CV:si tulemaan!


Päivi Katajavuori, vastaava eläinlääkäri, paivi.katajavuori@omaelainklinikka.fi

Varaa aika

Huomaathan, että kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos et löydä tarvitsemaasi palvelua, ole hyvä ja ota yhteyttä klinikkaan.