Avoin työpaikka

Hammaseläinlääkäri Omaeläinklinikka Eiraan Helsinkiin

Mitä etsimme?

Omaeläinklinikka etsii hammaseläinlääkäriä Omaeläinklinikka Eiraan vakituiseen työsuhteeseen. Etsimämme eläinlääkäri työskentelee ajanvarauksessa arkipäivinä 3-4 kertaa viikossa. Hammaseläinlääkärin työnkuvaan kuuluu hammaspotilaiden tutkiminen, diagnostiikka ja hoito (mm. röntgenkuvaus, hampaiden poisto, suun kirurgia, hammaskiven poisto). Toivomme että hakijalla on kokemusta hammashoidosta ja että hän pystyy työskentelemään itsenäisesti. Toivomme häneltä iloista asennetta, tiimityötaitoja ja halua tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista palvelua.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielenkiintoista työtä hyvin varustelulla ja toimivalla klinikalla Helsingin keskustassa. Käytössä on kattava valikoima laboratoriolaitteita, ultraäänilaite, digiröntgen, hammashuone, hammasröntgen ja porayksiköt, hammaskivenpoistolaitteet, moderni anestesialaitteisto ja leikkaussali. Hammasvuorossa on myös erillinen klinikkahoitaja.

Tuemme työntekijöiden jatkokouluttautumista ja pyrimme suunnittelemaan kaikille oman jatkokoulutuspolun. Järjestämme säännöllisesti myös talon sisäisiä jatkokoulutuksia.

Keitä olemme?

Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon ja toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Missiomme on ihmiseltä ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.


Soita tai laita sähköpostia, niin kerromme lisää!

Jenny Kaija, liiketoimintajohtaja, puh. 040 742 3010, jenny.kaija@omaelainklinikka.fi

Sophie Escutenaire, vastaava eläinlääkäri Eira, puh. 045 172 3040, sophie.escutenaire@omaelainklinikka.fi

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.9. osoitteeseen: rekry@omaelainklinikka.fi. Aloitamme haastattelut ennen hakuajan päättymistä ja sopivan kandidaatin löytyessä etenemme prosessissa viiveettä.

Varaa aika

Huomaathan, että kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos et löydä tarvitsemaasi palvelua, ole hyvä ja ota yhteyttä klinikkaan.