Avoin työpaikka

Eläinlääkärin kesäsijaisuus tarjolla Turun keskustassa pieneläinklinikalla

Tervetuloa kesätöihin Turkuun, tuoreisiin keväällä 2021 valmistuneisiin uusiin toimitiloihimme aivan Turun keskustan kupeeseen hyvien yhteyksien päähän, olemme keskustassa lähellä sekä linja-autoasemaa että juna-asemaa.

Omaeläinklinikka Turku Keskusta etsii eläinlääkärin kesäsijaista/kesäsijaisia kesälle 2022. Erityisesti kesä-elokuu meillä on tarvetta, mutta jo aiemmin voi aloittaa tai tulla lyhyemmäksi pätkäksi, sovitaan yhdessä sopiva pätkä! Vakituisten kollegojen ja ihanien taitavien klinikkaeläinhoitajatyökavereiden tuki tarjolla koko kesän ajaksi, kaikki eläinlääkärimme eivät lomaile samaan aikaan. On kuitenkin mahdollista tulla myös vaikkapa kaverin kanssa samaan aikaan töihin jos toiveissa on kesäasunnon jakaminen ja vapaa-ajan viettäminen yhdessä kesällä parhaintaan tarjoavassa ihanassa Turussa.

Toivomme sinulta tiimityötaitoja ja halua hoitaa potilaat hyvin. Olet innostunut työstäsi ja haluat tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista palvelua. Työaika voidaan sopia joustavasti. Hakijalta vaaditaan sujuvaa suomenkielentaitoa.
Tarjoamme mielenkiintoista ja mukavaa pieneläinpraktiikkaa päiväpraktiikkana, olemme auki ma-pe 8-20, eli halutessasi pääset nauttimaan kesäisistä viikonlopuista vapaalla rentoutuen! (Halukkaille voidaan kysyä jos on mahdollisuutta saada päivystysvuoroja toisilta toimipisteiltämme.)

Omaeläinklinikka Turku Keskustassa on hyvä varustelutaso. Meiltä löytyvät mm. inhalaatioanestesialaitteet, leikkaussali, hammashuone (hammasröntgen + porayksikkö), monipuolinen laboratorio, kaksi sairaalaosastoa (kissoille omansa), röntgen ja ultraäänilaite. Kissaystävällinen toiminta on sydäntämme lähellä.

Laita viestiä niin sovitaan aikaa teams-palaveriin taikka puhelinsoittoon ja jutellaan lisää!

Paikka täytetään sopivan hakijan/hakijoiden löydyttyä.

Omaeläinklinikka Turku Keskustan vastaava eläinlääkäri Kaisa Saarinen kaisa.saarinen@omaelainklinikka.fi

Varaa aika

Kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa.

Soita meille, jos et löydä etsimääsi käyntisyytä tai jos käynnille on useita syitä. Näin saamme varattua lemmikillesi sopivan ajan.