Avoin työpaikka

Eläinlääkärin kesäsijaisuus Omaeläinsairaala Turku

Tervetuloa kesätöihin aurinkoiseen Turkuun!

Omaeläinsairaala Turku etsii eläinlääkärin kesäsijaista/kesäsijaisia kesälle 2022. Erityisesti kesä-elokuu meillä on tarvetta, mutta jo aiemmin voi aloittaa tai tulla lyhyemmäksi pätkäksi, sovitaan yhdessä sopiva pätkä! Vakituisten kollegojen ja ihanien taitavien klinikkaeläinhoitajatyökavereiden tuki tarjolla koko kesän ajaksi, kaikki eläinlääkärimme eivät lomaile samaan aikaan. On kuitenkin mahdollista tulla myös vaikkapa kaverin kanssa samaan aikaan töihin jos toiveissa on kesäasunnon jakaminen ja vapaa-ajan viettäminen yhdessä kesällä parhaintaan tarjoavassa ihanassa Turussa. Kesäinen Turku on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia !

Turun ympäristökunnissa on runsaasti loma-asuntoja ja kesäaikaankin asiakasvirta on tasaista.

Toivomme sinulta tiimityötaitoja ja halua hoitaa potilaat hyvin. Olet innostunut työstäsi ja haluat tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista palvelua. Työaika voidaan sopia joustavasti. Hakijalta vaaditaan sujuvaa suomenkielentaitoa.
Tarjoamme mielenkiintoista ja mukavaa pieneläinpraktiikkaa päiväpraktiikkana, olemme auki ma-pe 8-20, eli halutessasi pääset nauttimaan kesäisistä viikonlopuista vapaalla rentoutuen! (Halukkaille voidaan kysyä  mahdollisuutta saada päivystysvuoroja toisilta toimipisteiltämme.)

Omaeläinsairaala Turku Satakunnantiellä on hyvä varustelutaso. Meiltä löytyvät mm. inhalaatioanestesialaitteet, leikkaussali, hammashuone (hammasröntgen + porayksikkö), monipuolinen laboratorio, kaksi sairaalaosastoa (kissoille ja koirille omansa), röntgen ja ultraäänilaite.

Laita viestiä niin sovitaan aikaa teams-palaveriin taikka puhelinsoittoon ja jutellaan lisää!

Paikka täytetään sopivan hakijan/hakijoiden löydyttyä.

Omaeläinsairaala Turku Satakunnantien vastaava eläinlääkäri Pauliina Meri pauliina.meri@omaelainklinikka.fi

Varaa aika

Kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa.

Soita meille, jos et löydä etsimääsi käyntisyytä tai jos käynnille on useita syitä. Näin saamme varattua lemmikillesi sopivan ajan.