Jos kissataloudessa asuvalla henkilöllä on korontartunta ja saman talouden kissalla on hengitystieoireita tai ruuansulatuskanavan oireita (esim. oksentelua ja ripulia) olethan yhteydessä klinikalle ennen ajan varaamista.
Avoin työpaikka

Eläinlääkärin kesäsijainen Omaeläinklinikka Hämeenlinnaan

Mitä etsimme?

Omaeläinklinikka Hämeenlinna etsii eläinlääkärin kesäsijaista. Toivomme sinulta iloista asennetta, tiimityötaitoja ja halua hoitaa potilaat hyvin ja lämminhenkisesti. Olet innostunut oppimaan uutta ja haluat tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista palvelua.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme paikkaa humoristisessa, toisiaan tukevassa ja lämminhenkisessä työyhteisössämme kesäksi, hyvin varustetulla ja toimivalla klinikalla Hämeenlinnan Tiiriössä. Olemme hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meillä on käytössämme kattava valikoima laboratoriolaitteita, ultraäänilaite, digiröntgen, hammaslaitteisto- ja hammasröntgen, moderni anestesialaitteisto ja leikkaussali.

Olemme ajanvarausklinikka ja vuoromme sijoittuvat arkisin klo 8–20 välille.

Keitä olemme?

Pieneläinklinikoillamme lemmikkien hoito perustuu aina viimeisimpään eläinlääketieteelliseen tutkimustietoon. Kaikki klinikkamme tarjoavat lemmikkien perusterveydenhuollon. Lisäksi toimipaikkakohtaisesti tarjoamme erikoiseläinlääkäri- ja päivystyspalveluita.

Periaatteemme on jatkuva henkilökunnan kouluttaminen vahvan ammattitaidon ylläpitämiseksi. Kannustamme eläinlääkäreitämme myös kansainvälisten ja kotimaisten verkostojen ylläpitämiseen. Muun muassa näiden verkostojen kautta olemme jatkuvasti ajan hermolla siitä, mitä maailmalla eläinlääketieteessä tapahtuu. Samalla viemme verkostojemme kautta omaa osaamistamme eteenpäin!

Missiomme on ihmiseltä ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Soita tai laita sähköpostia, niin kerromme mielellämme lisää.

Anu Viinikanoja, tiimiesimies Hämeenlinna

anu.viinikanoja@omaelainklinikka.fi

Pia Miettinen, liiketoimintajohtaja

puh. 040 65897 66, pia.miettinen@omaelainklinikka.fi

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi yllä oleviin osoitteisiin. Aloitamme haastattelut heti ja sopivan kandidaatin löytyessä etenemme prosessissa viiveettä.

Varaa aika

Huomaathan, että kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos et löydä tarvitsemaasi palvelua, ole hyvä ja ota yhteyttä klinikkaan.