Avoin työpaikka

Eläinlääkäri Turku Keskustaan

Eläinlääkäri, etsitkö työtä pieneläinpraktiikan parissa?

Tervetuloa meille, ihanaan Turkuun, keväällä 2021 valmistuneisiin uusiin toimitiloihimme aivan Turun keskustan kupeeseen hyvien yhteyksien päähän.

Omaeläinklinikka Turku Keskusta etsii eläinlääkäriä sijaistamaan työntekijämme vanhempainvapaata noin vuoden ajaksi välillä 11/2021-11/2022. Aloitus sopimuksen mukaan. Myös lyhyemmät pätkät tällä aikavälillä huomioidaan sekä talvilomasijaisuuksia tarjolla muiden eläinlääkäreidemme talvilomien ajalle ainakin joulun/vuodenvaihteen tienoolle ja ensi vuoden alkupuolelle. Ole rohkeasti yhteydessä jos sinulla on jotakin vapaata pätkää, jonne kaipaisit mukavaa pieneläinpraktiikkaa!

Toivomme sinulta tiimityötaitoja ja halua hoitaa potilaat hyvin. Olet innostunut työstäsi ja haluat tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista palvelua. Työaika voidaan sopia joustavasti. Hakijalta vaaditaan sujuvaa suomenkielentaitoa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolista pieneläinpraktiikkaa kivassa tiimissä ja uusissa viihtyisissä tiloissamme hyvien yhteyksien päässä aivan Turun keskustan tuntumassa. Tarjoamme innostuneen ja eteenpäin pyrkivän tiimin sekä esimiesten tuen työllesi. Olemme päiväklinikka, auki ma-pe 8-20, halutessasi myös päivystää viikonloppuisin, on mahdollista kysyä vuoroja Omaeläinsairaala Turusta, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä meistä. Omaeläinklinikka Turku Keskustassa on hyvä varustelutaso. Meiltä löytyvät mm. inhalaatioanestesialaitteet, leikkaussali, hammashuone (hammasröntgen + porayksikkö), monipuolinen laboratorio, kaksi sairaalaosastoa (kissoille omansa), röntgen ja ultraäänilaite. Kissaystävällinen toiminta on sydäntämme lähellä.

Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä työssä.

Soita tai laita viestiä niin kerromme lisää!

Liiketoimintajohtaja Pia Miettinen p. 040 658 9766, pia.miettinen@omaelainklinikka.fi

Omaeläinklinikka Turku Keskustan vastaava eläinlääkäri Kaisa Saarinen kaisa.saarinen@omaelainklinikka.fi

Toimitathan CV:si, hakemuksesi sekä suosittelijoiden tiedot mahdollisimman pian sähköpostitse kaisa.saarinen@omaelainklinikka.fi

Varaa aika

Kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa.

Soita meille, jos et löydä etsimääsi käyntisyytä tai jos käynnille on useita syitä. Näin saamme varattua lemmikillesi sopivan ajan.