Avoin työpaikka

Eläinlääkäri talvilomaksi Omaeläinklinikka Eiraan

Mitä etsimme?

Omaeläinklinikka etsii eläinlääkärin sijaista Omaeläinklinikka Eiraan. Etsimämme eläinlääkäri työskentelee ajanvarauksessa arkipäivinä viikoilla 6 ja 7. Toivomme sinulta iloista asennetta, tiimityötaitoja ja halua hoitaa potilaat hyvin. Olet innostunut oppimaan uutta ja haluat tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista palvelua. Mikäli olet kiinnostunut tekemään enemmän töitä PK-seudulla, sekin on mahdollista.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielenkiintoista työtä hyvin varustelulla ja toimivalla klinikalla Helsingin keskustassa. Käytössäsi on kattava valikoima laboratoriolaitteita, ultraäänilaite, digiröntgen, hammaskivenpoistolaite, moderni anestesialaitteisto ja leikkaussali.

Keitä me olemme?

Pieneläinklinikoillamme lemmikkien hoito perustuu aina viimeisimpään eläinlääketieteelliseen tutkimustietoon. Kaikki klinikkamme tarjoavat lemmikkien perusterveydenhuollon. Lisäksi toimipaikkakohtaisesti tarjoamme erikoiseläinlääkäri- ja päivystyspalveluita.

Periaatteemme on jatkuva henkilökunnan kouluttaminen vahvan ammattitaidon ylläpitämiseksi. Kannustamme eläinlääkäreitämme myös kansainvälisten ja kotimaisten verkostojen ylläpitämiseen. Muun muassa näiden verkostojen kautta olemme jatkuvasti ajan hermolla siitä, mitä maailmalla eläinlääketieteessä tapahtuu. Samalla viemme verkostojemme kautta omaa osaamistamme eteenpäin!

Soita niin kerromme lisää!

Jenny Kaija, liiketoimintajohtaja, PK-seutu puh. 040 742 3010

Sophie Escutenaire, vastaava eläinlääkäri Eira, puh.  045 172 3040

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen

sophie.escutenaire@omaelainklinikka.fi tai rekry@omaelainklinikka.fi.

Varaa aika

Kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa.

Soita meille, jos et löydä etsimääsi käyntisyytä tai jos käynnille on useita syitä. Näin saamme varattua lemmikillesi sopivan ajan.