Avoin työpaikka

Eläinlääkäri Omaeläinklinikka Turku Keskustaan

Eläinlääkäri, etsitkö uutta työtä pieneläinpraktiikan parissa?

Tervetuloa meille, ihanaan Turkuun, keväällä 2021 valmistuneisiin uusiin toimitiloihimme aivan Turun keskustan kupeeseen hyvien yhteyksien päähän. Alla lisätietoja avoimesta työpaikastamme.

Omaeläinklinikka Turku Keskusta etsii eläinlääkäriä sijaistamaan työntekijämme vanhempainvapaata noin vuoden ajaksi marraskuusta 2021 alkaen. Aloitus sopimuksen mukaan. Toivomme sinulta tiimityötaitoja ja halua hoitaa potilaat hyvin. Olet innostunut työstäsi ja haluat tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista palvelua. Työaika voidaan sopia joustavasti. Hakijalta vaaditaan sujuvaa suomenkielentaitoa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolista pieneläinpraktiikkaa kivassa tiimissä ja uusissa viihtyisissä tiloissamme hyvien yhteyksien päässä aivan Turun keskustan tuntumassa. Tarjoamme innostuneen ja eteenpäin pyrkivän tiimin, sekä esimiesten tuen työllesi. Omaeläinklinikka Turku Keskustassa on hyvä varustelutaso. Meiltä löytyvät mm. inhalaatioanestesialaitteet, leikkaussali, hammashuone (hammasröntgen + porayksikkö), monipuolinen laboratorio, kaksi sairaalaosastoa (kissoille omansa), röntgen ja ultraäänilaite. Kissaystävällinen toiminta on sydäntämme lähellä.

Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä työssä.

Soita tai laita viestiä niin kerromme lisää!

Liiketoimintajohtaja Pia Miettinen p. 040 658 9766, pia.miettinen@omaelainklinikka.fi

Omaeläinklinikka Turku Keskustan vastaava eläinlääkäri Kaisa Saarinen, kaisa.saarinen@omaelainklinikka.fi

Toimitathan CV:si, hakemuksesi sekä suosittelijoiden tiedot mahdollisimman pian sähköpostitse kaisa.saarinen@omaelainklinikka.fi

Varaa aika

Huomaathan, että kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos et löydä tarvitsemaasi palvelua, ole hyvä ja ota yhteyttä klinikkaan.