Avoin työpaikka

Eläinlääkäri Omaeläinklinikka Remediumiin Espooseen

Vakituinen eläinlääkäri Omaeläinklinikka Remediumiin

Mitä etsimme?

Omaeläinklinikka Remediumiin Espooseen hakusessa vakituinen eläinlääkäri! Myös lyhyempi kesäsijaisuus mahdollinen. Etsimämme henkilö taitaa vähintään peruspraktiikan, mutta erityisesti hammasosaaminen luetaan lisäeduksi.

Klinikallamme on monipuolinen varustelu, johon kuuluu mm. inhalaatioanestesia, leikkaussali, hammaspora ja -röntgen, laboratorio Idexxin laittein, röntgen sekä tasokas ultraäänilaite.

Klinikkamme on avoinna ma-pe klo 8-21, lisäksi päivystämme lauantaisin klo 12-20.

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 12 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Missiomme on ihminen ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Marianna Roine, vastaava eläinlääkäri, marianna.roine@omaelainklinikka.fi

Päivi Hokkanen, tiimiesimies, p. 050 3075029, paivi.hokkanen@omaelainklinikka.fi

Varaa aika

Huomaathan, että kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos et löydä tarvitsemaasi palvelua, ole hyvä ja ota yhteyttä klinikkaan.