Jos kissataloudessa asuvalla henkilöllä on korontartunta ja saman talouden kissalla on hengitystieoireita tai ruuansulatuskanavan oireita (esim. oksentelua ja ripulia) olethan yhteydessä klinikalle ennen ajan varaamista.
Avoin työpaikka

Eläinlääkäri Omaeläinklinikka Remediumiin

Haemme eläinlääkäriä vakituiseen työsuhteeseen Omaeläinklinikka Remediumiin Espooseen.

Klinikallamme on monipuolinen varustelu, johon kuuluu muun muassa inhalaatioanestesia, leikkaussali, hammaspora ja -röntgen, laboratorio Idexxin laittein, digiröntgen sekä tasokas ultraäänilaite.

Klinikkamme on avoinna ma-pe klo 8-21, lisäksi päivystämme lauantaisin klo 12-20. Työvuorot tehdään kahdessa 7 tunnin vuorossa, päivittäin töissä on 3-4 eläinlääkäriä sekä 5-6 hoitajaa, päivystyksessä 1 lääkäri ja 1 hoitaja. Halutessaan myös osa-aikainen työsuhde on mahdollinen.

Lisäeduksi luetaan perehtyneisyys tai mielenkiinto kouluttautua sisätautien ja ultraäänitutkimusten saralla, mutta tärkeintä meille on löytää joukkoomme henkilö, joka omaa reippaan ja positiivisen asenteen sopien osaksi iloista tiimiämme. Työnantaja tarjoaa myös hyvät jatkokoulutusmahdollisuudet.

Työn aloitus 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on provisioperusteinen sisältäen takuupalkan.

Lisätietoja antavat

Vastaava eläinlääkäri Marianna Roine, marianna.roine@omaelainklinikka.fi

Tiimiesimies Päivi Hokkanen p. 050 3075029, paivi.hokkanen@omaelainklinikka.fi

Varaa aika

Huomaathan, että kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos et löydä tarvitsemaasi palvelua, ole hyvä ja ota yhteyttä klinikkaan.