Avoin työpaikka

Eläinlääkäri Omaeläinklinikka Jyväskylään

Mitä etsimme?

Klinikkamme kasvaa ja kehittyy. Etsimme vakinaiseen työsuhteeseen eläinlääkäriä. Työskentelet päivätiimissä 24/7 palvelevassa Omaeläinklinikka Jyväskylässä.

Olethan tiimipelaajaa, joka haluaa kehittyä ja kehittää klinikkamme toimintaa.

Toivomme sinun olevan ulospäinsuuntautunut ja innostunut oppimaan uutta. Pidät tiimityöskentelystä ja haluat tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista palvelua ja rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita “omaeläinlääkäri periaatteella”. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme innostuneen ja eteenpäin pyrkivän tiimin, sekä esimiesten tuen työllesi.

Omaeläinklinikka Jyväskylän varustelutaso on hyvä, meiltä löytyy mm. leikkaussali, inhalaatioanestesia, monipuolinen laboratorio, röntgen- ja ultraäänilaiteet. Lisäksi hammashuoneen varustelutaso on hyvä, käsittäen hammasröntgen laitteiston (epäsuora digitekniikka), inhalaatioanestesialaitteiston, sekä porayksikön.

Haluamme, että kaikilla Omaeläinklinikkalaisilla on mahdollisuus vaikuttaa, kehittää ja kehittyä.

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Missiomme on ihminen ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Soita niin kerromme lisää!

Pia Miettinen, Liiketoimintajohtaja,  p. 040 6589766 

Tuula Filén, tiimiesimies, p. 050 3593112    

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi 1.7.2021 mennessä osoitteeseen  

tuula.filen@omaelainklinikka.fi  tai rekry@omaelainklinikka.fi

Varaa aika

Huomaathan, että kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos et löydä tarvitsemaasi palvelua, ole hyvä ja ota yhteyttä klinikkaan.