Avoin työpaikka

Eläinlääkäri Omaeläinklinikka Jyväskylään

Mitä etsimme?

Klinikkamme kasvaa ja kehittyy.

Etsimme ajanvaraus- ja päivystystyöstä kiinnostunutta eläinlääkäriä Omaeläinklinikka Jyväskylään. 

Arkipäivisin päivystysvuorot ovat 8-12 tunnin mittaisia. Lauantaisin, pyhäpäivinä ja yöaikaan päivystystyö tapahtuu 12 tunnin työvuoroissa. Ajanvarauspotilaita otamme vastaan arkisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 8-14.

Toivomme löytävämme tiimipelaajan, joka haluaa kehittyä ja kehittää klinikkamme toimintaa.

Toivomme sinun olevan ulospäinsuuntautunut ja innostunut oppimaan uutta. Pidät tiimityöskentelystä ja haluat tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista palvelua ja rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita “omaeläinlääkäri” -periaatteella. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme vakituista työsuhdetta ympärivuorokauden palvelevalla klinikalla, innostuneen ja eteenpäin pyrkivän tiimin sekä esimiesten tuen työllesi.

Omaeläinklinikka Jyväskylän varustelutaso on hyvä, meiltä löytyy mm. leikkaussali, inhalaatioanestesia, monipuolinen laboratorio, röntgen- ja ultraäänilaitteet. Lisäksi hammashuoneemme on hyvin varusteltu käsittäen hammasröntgenlaitteiston (epäsuora digitekniikka), inhalaatioanestesialaitteiston ja porayksikön.

Haluamme, että kaikilla tiimiläisillä on mahdollisuus vaikuttaa, kehittää ja kehittyä.

Soita, niin kerromme lisää!

Pia Miettinen, Liiketoimintajohtaja    p. 040 6589766   

Tuula Filén, tiimiesimies   p. 050 3593112

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi 30.10.2021 mennessä osoitteeseen  

tuula.filen@omaelainklinikka.fi  tai rekry@omaelainklinikka.fi

Varaa aika

Huomaathan, että kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos et löydä tarvitsemaasi palvelua, ole hyvä ja ota yhteyttä klinikkaan.