Avoin työpaikka

Eläinlääkäri Omaeläinklinikka Jyväskylään

Mitä etsimme?

Klinikkamme kasvaa ja kehittyy. Etsimme vakinaiseen työsuhteeseen reipasta ja myös päivystystoiminnasta kiinnostunutta eläinlääkäriä Omaeläinklinikka Jyväskylän päivätiimiin.

Etsimme tiimipelaajaa, joka haluaa kehittyä ja kehittää klinikkamme toimintaa.

Toivomme sinun olevan ulospäinsuuntautunut ja innostunut oppimaan uutta. Pidät tiimityöskentelystä ja haluat tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista palvelua ja rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita omaeläinlääkäri-periaatteella. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme vakituista työsuhdetta ympärivuorokauden palvelevalla klinikalla, innostuneen ja eteenpäin pyrkivän tiimin sekä esimiesten tuen työllesi.

Omaeläinklinikka Jyväskylän varustelutaso on hyvä, meiltä löytyy mm. leikkaussali, inhalaatioanestesia, monipuolinen laboratorio, röntgen- ja ultraäänilaiteet. Lisäksi hammashuoneemme on hyvin varusteltu, käsittäen hammasröntgenlaitteiston (epäsuora digitekniikka), inhalaatioanestesialaitteiston sekä porayksikön.

Haluamme, että kaikilla Omaeläinklinikkalaisilla on mahdollisuus vaikuttaa, kehittää ja kehittyä.

Keitä me olemme?

Omaeläinklinikka on korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme myös eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon ja toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Olemme osa Evidensia-verkostoa.

Soita niin kerromme lisää!

Pia Miettinen, liiketoimintajohtaja, p. 040 6589766 

Tuula Filén, tiimiesimies, p. 050 3593112

Toimitathan CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen

tuula.filen@omaelainklinikka.fi tai rekry@omaelainklinikka.fi

Varaa aika

Kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa.

Soita meille, jos et löydä etsimääsi käyntisyytä tai jos käynnille on useita syitä. Näin saamme varattua lemmikillesi sopivan ajan.