Avoin työpaikka

Kaksi klinikkaeläinhoitajaa Mevetiin

Mitä etsimme?

Haemme tutkinnon suorittaneita klinikkaeläinhoitajia vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä osaavassa, ammattitaitoisessa ja kehittyvässä tiimissä, jossa teemme töitä yhdessä toisiamme, työtämme ja asiakkaitamme arvostaen.

Hakemamme henkilö on positiivisen ja ahkeran työasenteen omaava, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen, vahvasti asiakaspalveluhenkinen ja pieneläinten hoitotyöhön intohimoisesti suhtautuva alan ammattilainen. Klinikkaeläinhoitajan työkokemus katsotaan eduksi, mutta voit olla myös työurasi alkutaipaleella tai lähiaikoina valmistumassa klinikkaeläinhoitajan ammattiin. Uskomme, että asenne ja tiimityöskentelytaidot ratkaisevat. Mikäli et pelkää työtä ja haasteita, haluat oppia ja kehittyä klinikkaeläinhoitajana, tämä on Sinun mahdollisuutesi tarttua hetkeen.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työtehtävän ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi laaja-alaisesti. Meillä sinua odottaa kannustavat, iloiset ja ammattitaitoiset työkaverit ja mukava työilmapiiri. Tarjoamme sinulle erinomaiset työsuhde-edut ja jatkokoulutusmahdollisuudet. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihin, työvuorojen pituuteen ja työpiste sijoitteluun. Halutessasi voit kohdentaa hakemuksen työpistekohtaisesti esimerkiksi ajanvaraukseen, diagnostiseen kuvantamiseen (röntgen CT), hammasosastolle, leikkausosastolle tai  ajanvaraukseen. Tarjoamme sinulle pysyvän ja pitkäaikaisen työpaikan loistavassa työyhteisössä ja korkeatasoisessa asiakkaiden ja ammattilaisten arvostamassa 24/7 eläinsairaalassa. Sinun mielipiteesi ja toiveesi ovat meille tärkeitä. Ota ehdottomasti yhteyttä, kerro toiveistasi, sovi aika tapaamiseen ja tule meille töihin.

Keitä me olemme?

Vuonna 1974 perustettu MEVET on osa Omaeläinklinikkaa, joka on kotimainen, korkeatasoisten eläinlääkintäpalvelujen tuottaja. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset eläinlääkäri- ja erikoiseläinlääkäripalvelut sekä eläinten hyvinvointipalveluja ja hyvinvointia tukevia myymälätuotteita. Omaeläinklinikalla on 13 eläinlääkäriasemaa ja eläinsairaalaa ympäri Suomea. Jokainen klinikkamme tarjoaa lemmikkien perusterveydenhuollon lisäksi toimipaikkakohtaisesti erilaisia erikoiseläinlääkäripalveluita. Päivystämme 24/7 hätätapausten varalta Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Arvomme ovat Osavaava Empaattinen Kehittyvä. Missiomme on toimia ihmiseltä ihmiselle – lemmikkisi parhaaksi.

Soita, niin kerron mielelläni lisätietoja Minna Aarnio, Tiimiesimies, p. 040-56 320 56

Lähetäthän vapaamuotoisen työhakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen osoitteeseen:  minna.aarnio@omaelainklinikka.fi

Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Täytämme paikat heti, kun sopivat henkilöt löytyvät.

Varaa aika

Huomaathan, että kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Jos et löydä tarvitsemaasi palvelua, ole hyvä ja ota yhteyttä klinikkaan.