Osana upeaa Hämeenlinnan klinikan tiimiä meillä on myös trimmaaja-lemmikkihieroja Piia Toivola.

Piia Toivola tekee Omaeläinklinikalla sekä koirahierontaa että trimmausta. Ennen Omaeläinklinikalle tuloa hän on tehnyt trimmausta oman yrityksen nimissä ja ennen yritystoimintaansa Piia on hieronut koiria opintojen ja töiden ohessa.

Piia hieroo mielellään sekä kissoja että koiria. Hän on aloittanut trimmausuransa hieromalla koiria, jotka eivät pidä trimmauksesta tai ovat muuten arkoja ihmisten käsittelyssä.

Piia tekee työt aina kärsivällisesti koiraa tai kissaa kuunnellen. Koira esimerkiksi saa itse mennä maate, jos rentoutuu tai muuten tuntee olonsa mukavaksi. Omistaja saa olla mukana toimenpiteissä ja hieronnoissa se olisi jopa toivottavaa. Piian kokemuksen mukaan koira rentoutuu paremmin, kun omistaja on mukana.

Tavoitteena Piialla on, että käynti on lemmikille mukava ja että lemmikki tulee seuraavallakin kerralla mielellään trimmaukseen tai hierontaan.

Ajanvaraukset hänelle puhelimitse klinikkamme numerosta 03 3397 6953 tai suoraan Piialta  050 9177539  tai nettiajanvarauksemme kautta.

Tervetuloa!