Sisältö

Kilpailujen ja arvontojen säännöt

Järjestäjä

Kilpailun tai arvonnan järjestää Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy. Kilpailu tai arvonta ei ole muun tahon järjestämä, eivätkä muut tahot sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla.

Osallistumisaika

Osallistumisaika ilmoitetaan kilpailu- tai arvontailmoituksessa. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita kommentteja ei oteta huomioon.

Osallistuminen kilpailuun/arvontaan

Osallistumistapa on mainittu kilpailuilmoituksen yhteydessä.

Osallistuminen voi tapahtua esimerkiksi vastaamalla kyselyyn tai kommentoimalla/tykkäämällä kilpailun tai arvonnan Facebook-päivitystä tai tapahtumaa. Kilpailu voi olla myös kuvakilpailu, jolloin osallistuminen tapahtuu kuvan julkaisemisella sosiaalisessa mediassa. Järjestäjällä on oikeus käyttää kuvia.

Järjestäjän työntekijät tai työntekijöiden perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun.

Voittajan valinta

Kilpailun tai arvonnan voittajan valitsee Omaeläinklinikan henkilökunta. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahdenkymmenenyhden (21) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja tai palkinto voidaan päättää olla jakamatta.

Palkinnot

Voittaja saa ilmoitetun palkinnon, jonka arvo ilmenee arvonta- tai kilpailupäivityksessä. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa tai palkinto on noudettavissa kilpailun/arvonnan järjestäneeltä klinikalta. Järjestäjä ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä. Palkinnon vastaanottaja vastaa voiton hyväksymisestä aiheutuneista kuluista.

Arpajaisvero

Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa Järjestäjä.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Henkilötiedot

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Internet- ja Facebook-sivuilla.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.

Varaa aika

Kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa.

Soita meille, jos et löydä etsimääsi käyntisyytä tai jos käynnille on useita syitä. Näin saamme varattua lemmikillesi sopivan ajan.