Virta Jussi

JUSSI VIRTA
 
Eläinlääkäri
Perehtyneisyys/Kiinnostuksen kohteetEnsisijainen kiinnostuksen kohde sisätaudit laajasti. Teen myös tähystystutkimuksia ja CT-kuvantamista.
Monipuolinen yleispraktikko. Peruspraktiikka onnistuu kaikilla eläinlääketieteen osa-alueilla. Hoidan mielelläni myös eksoottisia eläimiä (kanit, piennisäkkäät, matelijat). JatkokoulutusErikoistuminen pieneläinsairauksiin työn alla. Painotus sisätauteihin.Tärkeimmät käydyt kurssit ESAVS:in Internal medicine 1 ja 2 sekä endoskopiakurssi. Paljon lyhytkestoisia kursseja kotimaassa ja ulkomailla käytännössä kaikilla pieneläinlääketieteen osa-alueilla. Työkokemus
Valmistunut 2011. Pieneläinvoittoista kunnaneläinlääkäripraktiikkaa Oulussa 2010–2018. 2018 lähtien Mevetissä. Kielitaito
 
Suomi ja englantiVapaamuotoinen esittelyPidän monipuolisesta praktiikasta, eli ainakin ensimmäiselle käynnille voi tulla huoletta vaivan kuin vaivan kanssa. Minulle on tärkeää että asioista puhutaan suoraan niiden oikeilla nimillä. Pyrin siihen, että asiakas ymmärtää aina mitä tehdään ja miksi. Perheeseeni kuuluu avovaimoni ja 10-vuotias labradorinnoutaja.Olen intohimoinen kestävyysurheilun harrastaja. Jos kesän tavoitteisiisi kuuluu esimerkiksi maratonajan parantaminen tai osallistuminen maastopyöräkisoihin, kannattaa asia ottaa puheeksi. Näistä ehditään jutella, vaikka olisin vähän myöhässäkin.

Varaa aika

Kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Soita meille, jos et löydä etsimääsi käyntisyytä tai jos käynnille on useita syitä. Näin saamme varattua lemmikillesi sopivan ajan.