Saijonmaa-Koulumies Leena

Olen työskennellyt Mevetissä jo varsin kauan, melkein perustamisvuosista lähtien.

Suoritin eläinlääketieteen lisensiaatiksi valmistumiseni jälkeen pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkärin tutkinnon vuonna 1988. Vuosina 1992-1995 olin tutkijana Lontoon Yliopiston Royal Veterinary Collegessa. PhD väitöskirjani dermatologiasta, eli ihosairauksista valmistui samaisessa Lontoon yliopistossa vuonna 2000.

Vuodesta 1995 olen toiminut pieneläinten ihosairauksien luoennoitsijana ja dermatologian erikoisklinikan vastaavana eläinlääkärinä Helsingin Yliopiston eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa. Lisäksi toimin aktiivisesti luennoitsijana erilaisissa alan jatkokoulutus- tilaisuuksissa. Olen toiminut alan johtavan kansainvälisen julkaisun Veterinary Dermatology lehden toimitusneuvoston jäsenenä vuodesta 2005.

Aikanani opiskelin Sibelius Akatemiassa pianon soittoa ja klassisesta musiikista on jäänyt minulle rakas harrastus. Kotona minulla on labradoriherra Bardi ja aviomies Jyrki. Vuonna 1986 syntynyt poikani Antti ei asu enää kotona ja työskentelee ajoittain ulkomailla.

Varaa aika

Kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa.

Soita meille, jos et löydä etsimääsi käyntisyytä tai jos käynnille on useita syitä. Näin saamme varattua lemmikillesi sopivan ajan.