Laakso Kristina

Olen työskennellyt Mevetissä syksystä 2020 alkaen. Vaikka olen suurimmalle osalle uusi tuttavuus Mevetin eläinlääkäritiimissä, on minuun saattanut törmätä Mevetissä jo aiemmin asiakaspalvelutehtävissä. Nyt olen kuitenkin saanut opinnot valmiiksi ja valmistuin keväällä 2020 eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta. Pieneläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja väliaikaiset oikeudet saatuani (2019) olenkin työskennellyt pääasiassa pieneläinpraktiikassa.

Hoidan mielelläni kaikenlaisia potilaita kokoon ja karvanväriin katsomatta. Etenkin akuutti- ja tehohoito kiinnostaa minua tällä hetkellä. Akuuttipotilaiden ohella sisätautipotilaat sekä peruskirurgia ovat kiinnostuksen kohteitani. “Eksoottisista” eläimistä otan mielelläni vastaan kaneja, mutta myös muut pienet ystävät ovat tervetulleita vastaanotolle!

Vapaa-aikani kulutan jalkapallon ja muun urheilun parissa. Minulla ei tällä hetkellä ole omia lemmikkejä, mutta kissakaverin hankita on ollut jo pidempään mielessä.

Varaa aika

Kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa.

Soita meille, jos et löydä etsimääsi käyntisyytä tai jos käynnille on useita syitä. Näin saamme varattua lemmikillesi sopivan ajan.