Hokkanen Päivi

Toimin Omaeläinklinikka Remediumissa tiimiesimiehenä. Vastuullani klinikan yleishallinto mm. henkilöstöasiat.
Vuona 2013 jätin ilmailualan taakseni, suoritin avoimessa yliopistossa oikeustieteen opintoja ja niiden jälkeen hakeuduin eläinten hoidon piiriin. Valmistuin klinikkaeläinhoitajaksi Amiedusta syksyllä 2016. Lyhyen hoitajaurani aikana olen saanut monipuolista kokemusta alalta harjoittelussa ketjussa ja kunnaneläinlääkärillä sekä harjoittelun jälkeen tekemällä 1,5 vuoden sijaisuuden Yliopistollisessa pieneläinsairaalassa. Pienen yksityisen klinikan kautta matkasin Omaeläinklinikka Remediumiin ensin klinikkaeläintenhoitajaksi ja edelleen tiimiesimieheksi syksyllä 2018. Vaikka hoitajana urani onkin melko lyhyt, esimiehenä kokemusta on kertynyt ilmailupuolelta reilusti yli 20 vuoden ajalta.
Eläinalalle siirtyminen ei ystävilleni tullut mitenkään puskista sillä eläimet ovat olleet minulle tärkeitä pienestä pitäen, myös äitini on tästä kirjoittanut todistuslausuntoja jo vauvakirjaani. Kissat, lehmät ja hevonen kuuluivat mummulassa vietettyyn lapsuuteeni aina koulun alkamiseen saakka.
Oman ensimmäisen koirani sain pitkän odottelun jälkeen Norjasta vuonna 1981. Se oli chow chow –rotuinen, eikä rotu ole näinä vuosina vaihtunut mihinkään. Tällä hetkellä seuranani on kaksi rodun pitkäkarvaista edustajaa: punainen Fenix ja musta Fidel.
Harrastukseni liittyvät niin eläinten kuin hiukan ihmistenkin hyvinvointiin mm. yhdistystoiminnan ja vapaaehtoissovittelijana toimimisen kautta. Omaa kivaa on myös piipahtaminen näyttelykehissä silloin tällöin ja onnittelu- ym. korttien askartelu, eikä pidä unohtaa lakikirjojen tutkimistakaan, se on oma kiehtova maailmansa.

Varaa aika

Kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Soita meille, jos et löydä etsimääsi käyntisyytä tai jos käynnille on useita syitä. Näin saamme varattua lemmikillesi sopivan ajan.