Jyskä Onerva

Olen saanut praktiikkaoikeudet keväällä 2014 ja valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin Yliopistosta Tammikuussa 2016. Ensimmäisenä kesänä kokeilin myös kunnaneläinlääkärin töitä, mutta huomasin nopeasti kiinnostukseni pääpainon olevan pieneläinten hoidossa. Valmistumiseni jälkeen olen työskennellyt useilla eläinlääkäriasemilla pääkaupunkiseudulla sekä Tampereella. Vuoden 2018 vietin Helsingin Yliopistollisessa pieneläinsairaalassa jatkokouluttautumassa Internship-ohjelmassa ja tällä hetkellä suoritan pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäritutkintoa. Mevetissä työskentelyn aloitin tammikuussa 2019 ja minut tapaa varmimmin 24/7-päivystyksestä. Olen kiinnostunut erityisesti pehmytkudoskirurgiasta, mutta myös akuutti- ja tehohoito sekä ortopedia kuuluvat kiinnostuksen kohteisiini. Työn monipuolisuus ja jatkuva oppiminen ovat suurimpia ilonaiheita työssäni. Olen nähnyt eläinlääkärin työtä jo pienestä pitäen, sillä myös äitini on eläinlääkäri.

Kotona minulla on kaksi koiraa – kelpie Roti sekä shetlanninlammaskoira Tuju. Harrastan koirieni kanssa agilityä vaihtelevalla menestyksellä.

Varaa aika

Kaikki aikamme eivät ole varattavissa nettiajanvarauksessa. Soita meille, jos et löydä etsimääsi käyntisyytä tai jos käynnille on useita syitä. Näin saamme varattua lemmikillesi sopivan ajan.